Sortida del Fulard 2018

Fa tot just una setmana, infants, joves i monitors i monitores érem a la casa de colònies Can Riera de Ciuret, a Fogars del Montclús. Ni el núvol de boira que teníem sobre els caps va prendre’ns les ganes que teníem de passar-nos-ho genial a la Sortida del Fulard d’enguany.

Tot va canviar quan va arribar la tribu dels boscos del Montseny que, un cop ens van explicar la història de la seva tribu, van oferir-nos d’entrar-hi; no abans d’haver superat unes determinades proves –que seria traïció explicar aquí!-.

La tribu, diversa i original, compartia un tret amb totes les persones integrants d’aquesta: una espiral de diferent mida, color o direcció. A l’Esplai Pica-Roca, el que ens uneix a tots i a totes és justament el nostre fulard, que vàrem oferir, en una emocionant Cerimònia del Fulard, a les persones que han arribat aquest mateix curs a l’Esplai i ja formen part de la gran tribu i família que som.

Diumenge vam començar el dia amb una sessió d’aeròbic de la mà de la Queri i, després de la tradicional foto amb pijama i de l’esmorzar preparat per les nostres súper-intendentes, vàrem fer unes màster-classes sobre “què es pot fer amb un fulard” tot esperant les famílies, que van dur ganes de jugar i el menjar per a recuperar les forces.

Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible la Sortida del Fulard 2018 de l’Esplai Pica-Roca! Fins l’any que ve, Sortida del Fulard!

 

DSC_0288.JPG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s